Uzman Hekimlerimiz Çocukluk Çağı Astımı ve Alerjik Hastalıkları ile ilgili Tedavi Vermektedir.
29 Mart 2024

Nisan ayında Antakya’da havadaki polen ve küf miktarında artış olmaktadır. Bu durum çocuklarda Alerjik hastalıkları ve Astım şikayetlerinde artışa neden olmaktadır. Hastanemizde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerimiz çocukluk çağı astımı ve alerjik hastalıkları ile ilgili tedavi vermektedir.
Alerjik hastalıklar ile ilgili çalışmalara da katkıda bulunulmaktadır.
Hastanemiz Hekimlerinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr Ezgi Çay, Çukurova Üniversitesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji kliniğininin yaptığı Astım çalışmasında yer aldı ve çalışma Journal of Asthma dergisinde yayınlandı.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarındaki Uzman Hekimlerimizin başarılarının devamını dileriz.

• foto